Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
30.09.2019
Vítejte ve svém novém e-shopu
                  číst celé
26.03.2020
Spousta nových produktů
Naskladnili jsme obrovské množství nového zboží a novinek jak z dílny firmy Saenger, tak i jiných značek jako jsou Mistrall, Deamons, Sharpfishes, PVA... číst celé
30.09.2019
Kategorie produktů
Připravujeme pro vás přitažlivé zobrazení kategorií, kde při každé kategorií bude i grafické zobrazení jednoho z produktů dané kategorie, což vám pomů... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
23.08.2019 Lov kaprů
Správné rozhodnutí
Počasí se lepší a je čas vyrazit k vodě. Dvoudenní vycházka je přímo stvořena na chycení hezkého kapra. číst celé
22.08.2019 Lov kaprů
Etapa 1
Letos mě opravdu řeka Vltava vzala natolik, že už skoro nikam letos nejezdím. číst celé
13.08.2019 Lov kaprů
Stopovaná
Vyrazili jsme s novým kolegou a kamarádem Vencou Bartíkem na netradiční výpravu. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Společnost  Ing. David Koloušek, IČO: 718 67 929, se sídlem Machuldova 571, Praha 4, 142 00, IČ 718 67 929, zapsaná v živnostenském rejstříku "Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Úřad městské části Praha 12", dňa 12.04.2006 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Google Ireland Limited (registrační číslo: 368047), se sídlem Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írsko; podmínky ochrany soukromí spoločnosti jsou dostupné zde: https://policies.google.com/technologies/ads
    • Facebook Ireland Limited, se sídlem 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, D02 X525, Írsko; podmínky ochrany soukromí spoločnosti jsou dostupné zde: https://cs-cz.facebook.com/about/privacy
    • Microsoft Ireland Operations Limited, so sídlom One Microsoft Place South County Business Park Leopardstown Dublin 18, D18 P521; podmínky ochrany soukromí spoločnosti jsou dostupné zde: https://privacy.microsoft.com/cs-CZ/
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Správné rozhodnutí
23.08.2019 Lov kaprů
Správné rozhodnutí
Počasí se lepší a je čas vyrazit k vodě. Dvoudenní vycházka je přímo stvořena na chycení hezkého kapra. číst celé
Etapa 1
22.08.2019 Lov kaprů
Etapa 1
Letos mě opravdu řeka Vltava vzala natolik, že už skoro nikam letos nejezdím. číst celé
Stopovaná
13.08.2019 Lov kaprů
Stopovaná
Vyrazili jsme s novým kolegou a kamarádem Vencou Bartíkem na netradiční výpravu. číst celé
S dcerou na rybách
08.08.2019 Lov kaprů
S dcerou na rybách
Jsou prázdniny a navíc se mi povedlo urvat týden volna. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

DK Fishing
U Voříškova dvora 2743
370 04
České Budějovice

Mapa
Kontakty
Logo
Zákaznická podpora DK Fishing
(Po-Pá, 7-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz