Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
30.09.2019
Vítejte ve svém novém e-shopu
                  číst celé
26.03.2020
Spousta nových produktů
Naskladnili jsme obrovské množství nového zboží a novinek jak z dílny firmy Saenger, tak i jiných značek jako jsou Mistrall, Deamons, Sharpfishes, PVA... číst celé
30.09.2019
Kategorie produktů
Připravujeme pro vás přitažlivé zobrazení kategorií, kde při každé kategorií bude i grafické zobrazení jednoho z produktů dané kategorie, což vám pomů... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
23.08.2019 Lov kaprů
Správné rozhodnutí
Počasí se lepší a je čas vyrazit k vodě. Dvoudenní vycházka je přímo stvořena na chycení hezkého kapra. číst celé
22.08.2019 Lov kaprů
Etapa 1
Letos mě opravdu řeka Vltava vzala natolik, že už skoro nikam letos nejezdím. číst celé
13.08.2019 Lov kaprů
Stopovaná
Vyrazili jsme s novým kolegou a kamarádem Vencou Bartíkem na netradiční výpravu. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti  Ing. David Koloušek, IČO: 718 67 929, se sídlem Machuldova 571, Praha 4, 142 00, IČ 718 67 929, zapsaná v živnostenském rejstříku "Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Úřad městské části Praha 12", dňa 12.04.2006 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Google Ireland Limited (registrační číslo: 368047), se sídlem Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írsko; podmínky ochrany soukromí spoločnosti jsou dostupné zde: https://policies.google.com/technologies/ads
    • Facebook Ireland Limited, se sídlem 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, D02 X525, Írsko; podmínky ochrany soukromí spoločnosti jsou dostupné zde: https://cs-cz.facebook.com/about/privacy
    • Microsoft Ireland Operations Limited, so sídlom One Microsoft Place South County Business Park Leopardstown Dublin 18, D18 P521; podmínky ochrany soukromí spoločnosti jsou dostupné zde: https://privacy.microsoft.com/cs-CZ/
    • Geis CZ s.r.o., Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice, okres Rokycany. IČO: 44567359
    • Geis SK s.r.o., Trňanská 6, 96 001 Zvolen, IČO: 31324428
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Správné rozhodnutí
23.08.2019 Lov kaprů
Správné rozhodnutí
Počasí se lepší a je čas vyrazit k vodě. Dvoudenní vycházka je přímo stvořena na chycení hezkého kapra. číst celé
Etapa 1
22.08.2019 Lov kaprů
Etapa 1
Letos mě opravdu řeka Vltava vzala natolik, že už skoro nikam letos nejezdím. číst celé
Stopovaná
13.08.2019 Lov kaprů
Stopovaná
Vyrazili jsme s novým kolegou a kamarádem Vencou Bartíkem na netradiční výpravu. číst celé
S dcerou na rybách
08.08.2019 Lov kaprů
S dcerou na rybách
Jsou prázdniny a navíc se mi povedlo urvat týden volna. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

DK Fishing
U Voříškova dvora 2743
370 04
České Budějovice

Mapa
Kontakty
Logo
Zákaznická podpora DK Fishing
(Po-Pá, 7-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz